L'ortie, ses proprietes alimentaires, medicales, agricoles et industrielles /

Katalog
Nowe Druki
Pobierz opis bibliograficzny

Opis

  • Autor : ELOFFE, Arthur.
  • Tytuł : L'ortie, ses proprietes alimentaires, medicales, agricoles et industrielles / par Arthur Eloffe.
  • Adres wydawniczy: Paris : Ch. Albessard et Berard , 1862.
  • Opis fizyczny: 38 s. ; 16°
  • Język : fre
  • Alfabet : Tekst fr.
  • Oryginał : Tekst fr.
  • Temat: Pokrzywa zwyczajna

MARC

  • 001 a BK
  • 008 a 2014
  • 041
    1
     
    a fre
  • 100
    1
     
    a ELOFFE, Arthur.
  • 245
    1
    3
    a L'ortie, ses proprietes alimentaires, medicales, agricoles et industrielles / c par Arthur Eloffe.
  • 260 a Paris : b Ch. Albessard et Berard , c 1862.
  • 300 a 38 s. ; c 16°
  • 546 a Tekst fr.
  • 650
     
    4
    a Pokrzywa zwyczajna
  • 999 a MKM a AR d 17.09.19

Dublin Core

Egzemplarze

  • Sygnatura: 125327