L'ortie, ses proprietes alimentaires, medicales, agricoles et industrielles /
Opis
- Autor : ELOFFE, Arthur.
- Tytuł : L'ortie, ses proprietes alimentaires, medicales, agricoles et industrielles / par Arthur Eloffe.
- Adres wydawniczy: Paris : Ch. Albessard et Berard , 1862.
- Opis fizyczny: 38 s. ; 16°
- Język : fre
- Alfabet : Tekst fr.
- Oryginał : Tekst fr.
- Temat: Pokrzywa zwyczajna
MARC
- 001 a BK
- 008 a 2014
- 041
1
- 100
1
- 245
1
3
a L'ortie, ses proprietes alimentaires, medicales, agricoles et industrielles / c par Arthur Eloffe. - 260 a Paris : b Ch. Albessard et Berard , c 1862.
- 300 a 38 s. ; c 16°
- 546 a Tekst fr.
- 650
4
a Pokrzywa zwyczajna - 999 a MKM a AR d 17.09.19
Dublin Core
Indeksy
- Sygnatura: 125327
- Autor (Twórca): ELOFFE, Arthur.
- Tytuł/nazwa obiektu : L'ortie, ses proprietes alimentaires, medicales, agricoles et industrielles /
- Wydawca: Ch. Albessard et Berard ,
- Miejsce: Paris :
- Data: 1862.
- Język: fre
- Indeks rzeczowy : Pokrzywa zwyczajna
Egzemplarze
Aby móc wypożyczać musisz mieć założoną kartę czytelnika
- Sygnatura: 125327