Wyniki wyszukiwania
Physiologie du gout.
- Katalog: Nowe Druki
- Autor : BRILLAT-SAVARIN, Jean Anthelme (1755-1826)
- Adres wydawniczy : Paris : Bibliotheque Nationale, 1882.
- Temat :
- Kucharstwo
- Odżywianie kultura
- Kultura stołu
- Szkice literackie francuskie 19 w.
Physiologie du gout.
- Katalog: Nowe Druki
- Autor : BRILLAT-SAVARIN, Jean Anthelme (1755-1826)
- Adres wydawniczy : Paris : Bibliotheque Nationale, 1881.
- Temat :
- Kucharstwo
- Odżywianie kultura
- Kultura stołu
- Szkice literackie francuskie 19 w.
Physiologie du gout.
- Katalog: Nowe Druki
- Autor : BRILLAT-SAVARIN, Jean Anthelme (1755-1826)
- Adres wydawniczy : Paris : Bibliotheque Nationale, 1866.
- Temat :
- Kucharstwo
- Odżywianie kultura
- Kultura stołu
- Szkice literackie francuskie 19 w.
Kuchnia Słowian : o żywności, potrawach i nie tylko... /
- Katalog: Nowe Druki
- Autor : LIS, Hanna.
- Adres wydawniczy : Kraków : Egis : Libron, 2009.
- Temat :
- Kuchnia słowiańska
- Odżywianie kultura Słowianie
- Słowianie etnografia
Wyświetlono 4 rekordy