Dobry żur, kiej w nim szczur : dziedzictwo kulinarne Śląska w tekstach kultury /
Opis
- Autor : ŚWITAŁA-TRYBEK, Dorota.
- Tytuł : Dobry żur, kiej w nim szczur : dziedzictwo kulinarne Śląska w tekstach kultury / Dorota Świtała-Trybek, Lidia Przymuszała.
- Współtwórca : Przymuszała, Lidia.
- Adres wydawniczy: Opole : Uniwersytet Opolski, 2018.
- Opis fizyczny: 303 s. : il. ; 24 cm.
- Język : pol eng ger
- Alfabet : Streszcz. ang., niem.
- Oryginał : Streszcz. ang., niem.
- Temat:
- Folklor 18-20 w. Polska
- Kuchnia śląska w literaturze 18-20 w.
- Obyczaje 18-20 w. Polska
- Kucharstwo 18-20 w. Polska
- Śląsk 18-20 w.
- Studia i Monografie - Uniwersytet Opolski ; nr 558
MARC
- 000 @ 01174nas 2200313 450
- 001 a BK
- 008 a 2019
- 020 a 9788373958043
- 041
0
- 080 a 392.8(438)
- 100
1
- 245
1
0
a Dobry żur, kiej w nim szczur : b dziedzictwo kulinarne Śląska w tekstach kultury / c Dorota Świtała-Trybek, Lidia Przymuszała. - 246
3
0
a Dziedzictwo kulinarne Śląska w tekstach kultury. - 260 a Opole : b Uniwersytet Opolski, c 2018.
- 300 a 303 s. : b il. ; c 24 cm.
- 400 a Trybek, Dorota Świtała- zob. Świtała-Trybek, Dorota
- 490
1
- 504 a Bibliogr., netogr. s. 283-[291].
- 546 a Streszcz. ang., niem.
- 650
4
a Folklor y 18-20 w. z Polska - 650
4
a Kuchnia śląska x w literaturze y 18-20 w. - 650
4
a Obyczaje y 18-20 w. z Polska - 650
4
a Kucharstwo y 18-20 w. z Polska - 651
4
a Śląsk y 18-20 w. - 700
1
- 830
0
a Studia i Monografie - Uniwersytet Opolski ; v nr 558 - 920 a 978-83-7395-804-3
- 999 a RP d 20.12.31
Dublin Core
Indeksy
- Sygnatura: Cz 23915/558
- Autor (Twórca):
- Tytuł/nazwa obiektu :
- Wydawca: Uniwersytet Opolski,
- Miejsce: Opole :
- Data: 2018.
- Język: pol
- Indeks rzeczowy :
Egzemplarze
Aby móc wypożyczać musisz mieć założoną kartę czytelnika
- Sygnatura: Cz 23915/558
- Lokalizacja egzemplarza: Magazyn Druków Nowych