Moda bardzo dobra smażenia różnych konfektów i innych słodkości, a także przyrządzania wszelkich potraw, pieczenia chleba i inne sekreta gospodarskie i kuchenne /
Opis
- Tytuł : Moda bardzo dobra smażenia różnych konfektów i innych słodkości, a także przyrządzania wszelkich potraw, pieczenia chleba i inne sekreta gospodarskie i kuchenne / oprac. Jarosław Dumanowski i Rafal Jankowski.
- Współtwórca :
- Dumanowski, Jarosław (1967-). Oprac.
- Jankowski, Rafał. Oprac.
- Adres wydawniczy: Warszawa : Muzeum Pałac w Wilanowie, cop. 2011.
- Opis fizyczny: 273, [2] s. : il. ( w tym kolor.), fot. ; 30 cm.
- Język : pol
- Temat:
- Kuchnia polska 17 w.
- Kultura stołu 17 w. Polska
- Przepisy kulinarne recepcja 17 w.
- Monumenta Poloniae Culinaria ; t. 2
MARC
- 001 a BK
- 008 a 2013
- 020 a 9788360959183
- 041
0
- 080 a 641.55/.56
- 080 a 392.8(438)
- 130
0
- 245
0
0
a Moda bardzo dobra smażenia różnych konfektów i innych słodkości, a także przyrządzania wszelkich potraw, pieczenia chleba i inne sekreta gospodarskie i kuchenne / c oprac. Jarosław Dumanowski i Rafal Jankowski. - 260 a Warszawa : b Muzeum Pałac w Wilanowie, c cop. 2011.
- 300 a 273, [2] s. : b il. ( w tym kolor.), fot. ; c 30 cm.
- 490
1
- 504 a Bibliogr. s. Bibliogr. s. 209-210. Indeks.
- 650
4
a Kuchnia polska y 17 w. - 650
4
a Kultura stołu y 17 w. z Polska - 655
4
a Przepisy kulinarne x recepcja y 17 w. - 700
1
- 700
1
- 710
2
- 830
0
a Monumenta Poloniae Culinaria ; v t. 2 - 920 a 978-83-60959-18-3
- 999 a JS d 20.12.31
Dublin Core
Indeksy
- Sygnatura: 322958
- Autor (Twórca):
- Tytuł/nazwa obiektu : Moda bardzo dobra smażenia różnych konfektów i innych słodkości, a także przyrządzania wszelkich potraw, pieczenia chleba i inne sekreta gospodarskie i kuchenne /
- Wydawca: Muzeum Pałac w Wilanowie,
- Indeks instytucji : Muzeum Pałac w Wilanowie
- Miejsce: Warszawa :
- Data: cop. 2011.
- Język: pol
- Indeks rzeczowy :
Egzemplarze
Aby móc wypożyczać musisz mieć założoną kartę czytelnika
- Sygnatura: 322958