The website uses cookies. These are text data saved by the browser on the user's device. They are used for the proper functioning of the website, collecting statistical information about visitors and operating facilities for logged in users. By using the website, you consent to the use of cookies. The cookie settings can be changed in your browser. If you do not change these settings, you accept the cookies used on the website.

Moda bardzo dobra smażenia różnych konfektów i innych słodkości, a także przyrządzania wszelkich potraw, pieczenia chleba i inne sekreta gospodarskie i kuchenne /

Library catalog
New prints
Download bibliographic description

MARC

  • 008 a 2013
  • 020 a 9788360959183
  • 041
    0
     
    a pol
  • 080 a 641.55/.56
  • 080 a 392.8(438)
  • 130
    0
     
    a MODA
  • 245
    0
    0
    a Moda bardzo dobra smażenia różnych konfektów i innych słodkości, a także przyrządzania wszelkich potraw, pieczenia chleba i inne sekreta gospodarskie i kuchenne / c oprac. Jarosław Dumanowski i Rafal Jankowski.
  • 260 a Warszawa : b Muzeum Pałac w Wilanowie, c cop. 2011.
  • 300 a 273, [2] s. : b il. ( w tym kolor.), fot. ; c 30 cm.
  • 490
    1
     
    a Monumenta Poloniae Culinaria = a Polskie Zabytki Kulinarne ; v t. 2
  • 504 a Bibliogr. s. Bibliogr. s. 209-210. Indeks.
  • 650
     
    4
    a Kuchnia polska y 17 w.
  • 650
     
    4
    a Kultura stołu y 17 w. z Polska
  • 655
     
    4
    a Przepisy kulinarne x recepcja y 17 w.
  • 700
    1
     
    a Dumanowski, Jarosław d (1967-). e Oprac.
  • 700
    1
     
    a Jankowski, Rafał. e Oprac.
  • 710
    2
     
    a Muzeum Pałac w Wilanowie
  • 830
     
    0
    a Monumenta Poloniae Culinaria ; v t. 2
  • 920 a 978-83-60959-18-3
  • 999 a JS d 20.12.31

Copies

  • Signature: 322958
  • Copy location: Magazyn Druków Nowych