Polskie kulinaria : aspekty historycznojęzykowe, regionalne i kulturowe /
Description
- Title: Polskie kulinaria : aspekty historycznojęzykowe, regionalne i kulturowe / pod red. Renaty Przybylskiej i Donaty Ochmann.
- Co-Creator:
- Przybylska, Renata (1957- ). Red.
- Ochmann, Donata. Red.
- Publication: Kraków : Libron, cop. 2021.
- Physical Description: 225 s. : il., faks., fot. ; 24 cm.
- Language: pol eng
- Alphabet: Streszcz. ang. przy pracach.
- Original: Streszcz. ang. przy pracach.
- Subject :
- Język polski dialekty i regionalizmy
- Kuchnia polska
- Polszczyzna Regionalna i Historyczna ; 2
MARC
- 001 a BK
- 008 a 2022
- 020 a 9788366269866
- 041
0
- 080 a 811.162.1'282
- 080 a 811.162.1'373.46
- 130
0
- 245
0
0
a Polskie kulinaria : b aspekty historycznojęzykowe, regionalne i kulturowe / c pod red. Renaty Przybylskiej i Donaty Ochmann. - 260 a Kraków : b Libron, c cop. 2021.
- 300 a 225 s. : b il., faks., fot. ; c 24 cm.
- 490
1
- 504 a Bibliogr., netogr. przy pracach.
- 546 a Streszcz. ang. przy pracach.
- 650
4
a Język polski x dialekty i regionalizmy - 650
4
a Kuchnia polska - 700
1
- 700
1
- 830
0
a Polszczyzna Regionalna i Historyczna ; v 2 - 920 a 978-83-66269-86-6
- 999 a SD d 22.05.11
Dublin Core
Indexes
- M 0928: 2113299
- Autor (Twórca):
- Tytuł/nazwa obiektu : Polskie kulinaria : aspekty historycznojęzykowe, regionalne i kulturowe /
- Wydawca: Libron,
- Miejsce: Kraków :
- Data: cop. 2021.
- Język: pol
- Hasła przedmiotowe:
Copies
To be able to borrow a book, you must have a reader card
- Signature: 2113299