Prace Wrocławskiego Towarzystwa Naukowego

Library catalog
Czasopisma
Download bibliographic description

Description

  • Sygnatura : PDz Cz 22050
  • Tytuł : Prace Wrocławskiego Towarzystwa Naukowego
  • Wydawca : Wrocławskie Towarzystwo Naukowe
  • Miejsce wydania : Wrocław Polska
  • Data wydania : 1947-1977
  • Opis fizyczny :
  • Częstotliwość : Niereg.
  • Numeracja :
    • Nr 6, 1947 Czapliński Władysław Polska a Prusy i Brandenburgia za Władysława IV
    • Seria A
    • Nr 20, 1949 Rospond S. Studia nad językiem polskim XVI w.
    • Nr 77, 1961 Wolański M. Związki handlowe Śląska [...]
    • Nr 113, 1966 Korta W. Średniowieczna annalistyka śląska.
    • Nr 134, 1969 Litteraria (1)
    • Nr 142, 1970 Litteraria (2)
    • Nr 148, 1971 Litteraria (3)
    • Nr 151, 1972 Wolfke K. Rozwój i kodyfikacja prawa międzynarodowego [...]
    • Nr 154, 1973 Jasiński K. Rodowód Piastów śląskich T. 1
    • Nr 167, 1975 Jasiński K. Rodowód Piastów śląskich T. 2
    • Nr 183, 1977 Jasiński K. Rodowód Piastów śląskich T. 3
  • Uwagi : Tekst pol.
  • Hasła przedmiotowe :
    • Piastowie
    • Wrocławskie Towarzystwo Naukowe

MARC

  • 001 $a Kór-Z
  • 008 $a 2003
  • 130 $a PRACE
  • 245 $a Prace Wrocławskiego Towarzystwa Naukowego
  • 260 $a Wrocław $b Wrocławskie Towarzystwo Naukowe $c 1947-1977 $k Polska
  • 300 $c
  • 310 $a Niereg.
  • 362 $a Nr 6, 1947 $b Czapliński Władysław $c Polska a Prusy i Brandenburgia za Władysława IV
  • 362 $a Seria A
  • 362 $a Nr 20, 1949 $b Rospond S. $c Studia nad językiem polskim XVI w.
  • 362 $a Nr 77, 1961 $b Wolański M. $c Związki handlowe Śląska [...]
  • 362 $a Nr 113, 1966 $b Korta W. $c Średniowieczna annalistyka śląska.
  • 362 $a Nr 134, 1969 $c Litteraria (1)
  • 362 $a Nr 142, 1970 $c Litteraria (2)
  • 362 $a Nr 148, 1971 $c Litteraria (3)
  • 362 $a Nr 151, 1972 $b Wolfke K. $c Rozwój i kodyfikacja prawa międzynarodowego [...]
  • 362 $a Nr 154, 1973 $b Jasiński K. $c Rodowód Piastów śląskich T. 1
  • 362 $a Nr 167, 1975 $b Jasiński K. $c Rodowód Piastów śląskich T. 2
  • 362 $a Nr 183, 1977 $b Jasiński K. $c Rodowód Piastów śląskich T. 3
  • 546 $a Tekst pol.
  • 600 $a Piastowie
  • 710 $a Wrocławskie Towarzystwo Naukowe
  • 852 $j PDz Cz 22050

Copies

  • Signature: PDz Cz 22050/1947
  • Signature: PDz Cz 22050/1949
  • Signature: PDz Cz 22050/1961
  • Signature: PDz Cz 22050/1966
  • Signature: PDz Cz 22050/1969
  • Signature: PDz Cz 22050/1970
  • Signature: PDz Cz 22050/1971
  • Signature: PDz Cz 22050/1972
  • Signature: PDz Cz 22050/1973
  • Signature: PDz Cz 22050/1975
  • Signature: PDz Cz 22050/1977