Moda bardzo dobra smażenia różnych konfektów i innych słodkości, a także przyrządzania wszelkich potraw, pieczenia chleba i inne sekreta gospodarskie i kuchenne /

Library catalog
Nowe Druki
Download bibliographic description

Description

  • Title: Moda bardzo dobra smażenia różnych konfektów i innych słodkości, a także przyrządzania wszelkich potraw, pieczenia chleba i inne sekreta gospodarskie i kuchenne / oprac. Jarosław Dumanowski i Rafal Jankowski.
  • Co-Creator:
    • Dumanowski, Jarosław (1967-). Oprac.
    • Jankowski, Rafał. Oprac.
  • Publication: Warszawa : Muzeum Pałac w Wilanowie, cop. 2011.
  • Physical Description: 273, [2] s. : il. ( w tym kolor.), fot. ; 30 cm.
  • Language: pol
  • Subject :
    • Kuchnia polska 17 w.
    • Kultura stołu 17 w. Polska
    • Przepisy kulinarne recepcja 17 w.
    • Monumenta Poloniae Culinaria ; t. 2

MARC

  • 001 a BK
  • 008 a 2013
  • 020 a 9788360959183
  • 041
    0
     
    a pol
  • 080 a 641.55/.56
  • 080 a 392.8(438)
  • 130
    0
     
    a MODA
  • 245
    0
    0
    a Moda bardzo dobra smażenia różnych konfektów i innych słodkości, a także przyrządzania wszelkich potraw, pieczenia chleba i inne sekreta gospodarskie i kuchenne / c oprac. Jarosław Dumanowski i Rafal Jankowski.
  • 260 a Warszawa : b Muzeum Pałac w Wilanowie, c cop. 2011.
  • 300 a 273, [2] s. : b il. ( w tym kolor.), fot. ; c 30 cm.
  • 490
    1
     
    a Monumenta Poloniae Culinaria = a Polskie Zabytki Kulinarne ; v t. 2
  • 504 a Bibliogr. s. Bibliogr. s. 209-210. Indeks.
  • 650
     
    4
    a Kuchnia polska y 17 w.
  • 650
     
    4
    a Kultura stołu y 17 w. z Polska
  • 655
     
    4
    a Przepisy kulinarne x recepcja y 17 w.
  • 700
    1
     
    a Dumanowski, Jarosław d (1967-). e Oprac.
  • 700
    1
     
    a Jankowski, Rafał. e Oprac.
  • 710
    2
     
    a Muzeum Pałac w Wilanowie
  • 830
     
    0
    a Monumenta Poloniae Culinaria ; v t. 2
  • 920 a 978-83-60959-18-3
  • 999 a JS d 20.12.31

Dublin Core

Copies

  • Signature: 322958