Search result table

Search Results

Results view
6 records found
List of items
Checkbox
MiniatureTitleAutor (Twórca)Library catalogData
No thumbnailModa bardzo dobra smażenia różnych konfektów i innych słodkości, a także przyrządzania wszelkich potraw, pieczenia chleba i inne sekreta gospodarskie i kuchenne /Dumanowski, Jarosław (1967-).; Jankowski, Rafał.Nowe Drukicop. 2011.
No thumbnailSekrety kuchmistrzowskie Stanisława Czernieckiego : przepisy z najstarszej polskiej książki kucharskiej z 1682 roku /DUMANOWSKI, Jarosław (1967- ).; Pawlas, Andrzej.; Poznański, Jerzy.Nowe Drukicop. 2010.
No thumbnailCompendium ferculorum albo Zebranie potraw /CZERNIECKI, Stanisław.; Dumanowski, Jarosław (1967- ).; Lubomirski, Stanisław (1931- ).; Spychaj, Magdalena.Nowe Drukicop. 2010.
No thumbnailCompendium ferculorum or Collection of dishes /CZERNIECKI, Stanisław.; Czuchra, Agnieszka.; Czuchra, Maciej.; Dumanowski, Jarosław (1967- ).; Spychaj, Magdalena.Nowe Drukicop. 2014.
No thumbnailCompendium ferculorum albo Zebranie potraw /CZERNIECKI, Stanisław.; Dumanowski, Jarosław (1967- ).; Lubomirski, Stanisław (1931- ).; Spychaj, Magdalena.Nowe Druki2009.
No thumbnailSmak i tożsamość : polska i niemiecka literatura kulinarna w XVII wieku /SIKORSKA, Marta (1987- ).Nowe Drukicop. 2019.